Mi a különbség a home staging és a lakberendezés között?

| redesign

Sokan összekeverik a home staging-et a lakberendezéssel. Tény, hogy vannak hasonlóságok, de más célt szolgálnak. Mindkettő kitűnő lehetőség, hogy felfrissítsük az otthonunk stílusát, de nem mindegy, hogy el akarjuk-e adni a lakásunkat vagy magunknak akarunk megteremteni egy új enteriőrt.

Home staging

A home staging marketingeszköz, melynek segítségével a lakást a piaci igényeknek megfelelően tudjuk felkészíteni. Célja, hogy a lehető legmagasabb áron kerüljön értékesítésre az ingatlan, a legrövidebb időn belül. Mivel a legtöbb eladó szeretne élni ezzel a lehetőséggel, ezért a home staging mindig megtérülő befektetés.

A home staging maga a letisztult dizájn

Ha valaki saját magának újítja fel a belső tereket, akkor szabadon szárnyalhat a fantáziája, megvalósíthatja a legmerészebb álmait.

A home staging stílus sokkal inkább kontrollált. A vevő fejével kell gondolkodni, aki a letisztult, de mégis otthonos tereket sokkal jobban el tudja képzelni leendő otthonaként.

letisztult dizájn

A felkészített ingatlan a vásárló bizalmát is erősíti

Az emberek életében gyakran a lakásvásárlás a legmagasabb értékű adás-vétel. Komoly döntés, amit nem szabad, hogy befolyásoljanak könnyen orvosolható dolgok. Ha a vevő egy szép, igényes, semleges dizájnú otthonba lép, akár azonnal el tud köteleződni, nemcsak a lakás mellett, hanem mellettünk is, akivel szívesen köt szerződést. De ha egy rendezetlen,zsúfolt, koszos vagy kellemetlen szagokkal teli lakásba invitáljuk, valószínűleg azonnal kifordul…

A home staging kiemeli a funkciókat és optimalizálja a tereket

A home staging egyik feladata, hogy megmutassa az ingatlan legjobb arcát. Fel kell ismerni a terekben rejlő lehetőségeket, funkciókat, amelyek megfelelnek a piaci igényeknek. Egyszerűen vannak bútorok, amiket le kell cserélnünk és vannak kiegészítők, amiket be kell szereznünk!

A lakberendezés a lakók igényeit szolgálja.

A lakberendezés az életstílushoz szabott funkcionalitás. Fontos, hogy úgy rendezzük be a lakásunkat, hogy az maximálisan a kényelmünket szolgálja és tényleg otthonosan érezzük benne magunkat. Pláne, ha sok időt töltünk otthon... Egy kisgyermekes család nem fog hófehér szőnyeget, vagy törékeny kiegészítőket választani, szívesebben fektetnek be tartósabb bútorokba. Egy fiatal pár azonban szívesebben veszi körül magát dizájndarabokkal.

Kapcsolat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.