• Galéria

  Galéria

 • Galéria

 • Redesign home staging

  Galéria

 • Előtte-utána képek

  Galéria

 • Galéria

 • Home staging képek

  Galéria

Pesti Szalon projekt

Adott volt egy nagyon jó helyen lévő, 
belvárosi, 125 nm‑es üzlethelyiség, amit a megrendelő kérésére szépségszalonná kellett alakítani.

A három kezelőhelyiség hangszigetelt gipszkartonnal lett elválasztva, a recepció és a váró rész a hatalmas előtérben kapott helyet.
A felhasznált színekkel, letisztult dizájnelemekkel és az egyedileg ehhez a projekthez készült tapétával a szalon arculatát is sikerült kialakítani. 
A falakon és a nyílászárókon a letisztult, hűvösebb szürke szín különböző árnyalatai köszönnek vissza, amely hatást a melegebb barna színű járólapok kompenzálnak.

Az eleganciát a fehér, magasfényű bútorok és lámpatestek fokozzák.

Római parti lakás

Megbízónk egy római parti, 45 nm-es, 2 szobás téglalakás teljes körű felújításában és home stagingelésébenkérte a segítségünket. A falakat meg kellett szabadítanunk a lambériától és a tapétától, csakúgy mint a mennyezetet a hungarocel elemektől. A teljes villanyvezetéket újra kellett húzni.

A fürdőszobát és a konyhát újra kellett tervezni és burkolni. A retro ajtók új színt kaptak, a járófelületet pedig modern laminált burkolattal egységessé tettük. Ezután kezdhettük el a munkánk legizgalmasabb részét, a berendezést és a dekorálást. Mindössze 6 hét elég volt arra, hogy a lakás elnyerje a legszebb arcát.

Pomázi projekt

A 80 nm-es, 3 szobás lakás tulajdonosa közvetlenül az ingatlan megvásárlása után keresett meg minket, hogy segítsünk neki a 80-as évek hangulatát kiűzni a falak közül. Az volt a kérése, hogy ezt úgy tegyük meg számára, hogy egy esetleges eladás miatt se kelljen sokat változtatni az otthonán. Így bevethettük az összes home staging praktikánkat és teljes szabad kezet kaptunk a dizájnt illetően.

A burkolatokat, a színeket, a vizesblokkokat és a lakás egész koncepcióját újraterveztük.

Fókuszba került a csodás panoráma, amely minden helyiségből élvezhetővé vált némi falbontás után. 

Budai Szalon projekt

A megrendelő kérésére egy 90 nm-es, belső kétszintes üzlethelyiség komplett felújítása és újragondolása volt a feladat. A földszinten lett kialakítva a recepció, az előtér és egy szoba összenyitásával. A falak fehér és világosszürke színt kaptak, ami által tágasabb és világosabb lett a tér.

A három kezelőhelyiség az emeleten lett kialakítva, amelyből az egyik többfunkciós oktató is egyben. Mindenhol ki lett cserélve a burkolat, a barna szín melegséget, a világos falak és a fehér lakk bútorok pedig elegáns látványt nyújtanak.

Garázsból – több funkciós „living room”

Adott volt egy 30 nm-es rossz állapotú, lepusztult, lomokkal teli helyiség, kiálló csövekkel és lelógó vezetékekkel. A tulajdonos igénye az volt, hogy a kihasználatlan területet töltsük meg funkcióval.

Mi azonnal észrevettük a benne rejlő lehetőségeket: teljesen különálló, világos, tágas és közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.

Így kialakítottunk egy több funkciós „living room”-ot, amely egyszerre vendégszoba, dolgozó szoba, szabadidő helyiség és bor bár.

Végül, de nem utolsó sorban, befektetési szempontból is nagyon hasznos volt a beruházás, az ingatlan értéke „30 nm-el” drágább lett!

Kapcsolat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.