Redesign: 2021-es trend a lakberendezésben

| REDESIGN

Kiváncsi vagy, hogy mik lesznek a 2021-es trend újdonságai a lakberendezésben? 
A Redesign összegyűjtött párat, hogy ne maradj le róluk, ha felújítás előtt állsz! 
Szerencsére a home dekor divatirányzatai nem változnak olyan gyorsan  mint a ruhák, a cipők vagy a frizurák divatja. Így ha az alábbi szempontok szerint válogatsz, pár évig stílusos lesz az otthonod.

home dekor, fókuszban a természeti elemek

1. Fókuszban a természeti elemek

A kő az egyik létező legegyszerűbb anyag, de mégis ő kapja 2021-es trendben a főszerepet! A kő a maga nyers valójában is ütős dekorelemként funkcionál, hűvös hatását pedig remekül ellensúlyozzák a fabútorok.
A márványos felületek nemcsak a járólapokon köszönnek vissza, hanem a falakon, design bútorokon és textíliákon is feltűnnek.
A terazzo ismét divatba jön, amit nem mellesleg az új márványnak szoktak nevezni. Jellegzetes mintázata szinte minden felületen jól mutat. 

környezettudatos formaterv és a márvány

2. Környezettudatos formatervezés  

A tervezők kicsit szokatlan alkotásokkal rukkolnak elő 2021-ben: bio műanyagokból és újrahasznosított anyagokbólállítják össze kollekciójukat. A trend, hogy a környezetre egyáltalán ne legyenek károsak! Még különlegesebbé teszi ezeket a tárgyakat, hogy felületük kialakítása, tapintása luxus érzéssel párosul. Nagyobb megbecsülést kapnak a kézzel készült bútorok, kiegészítők és kézműves termékek.
Redesign tipp: raklapból készült bútorok kültérre és beltérre vagy dekor elemként.

intenzív színek a lakberendezésben

3. Intenzív színek

Minden évben vannak uralkodó színárnyalatok. A biztonságos bézs, illetve a klasszikus fehér-szürke után 2021-es trend szerint az erőteljes, intenzív és élénk színek kerülnek túlsúlyba: a sárga, a zöld és a kék mélyebb árnyalatai.
Redesign tippként a sárga színt ajánlanánk, mert ez a boldogságot szimbolizálja. Az idei év  karanténban töltött hónapjai után, akár tudatosan is használhatjuk hangulatunk javítására.
Akár egy falrészleten is jól mutat, de kiegészítő elemeként is javasoljuk a sárga árnyalatait.

Kapcsolat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.